DuList IN

[ŽELJE I OSVRTI] ANĐELA I KSENIJA MATIĆ ‘Sigurne smo da ćemo i 2022. obilježiti s ‘cool’ projektima’

Vlasnice agencije Event Lab Anđela i Ksenija Matić za DuList su istaknule po čemu će pamtiti 2021. godinu, ali i koja su njihova očekivanja za ovu 2022. godinu.

-2021. godina je u poslovnom smislu bila izazovna i nepredvidiva, skroz drukčija od svih do sada. Izbacila nas je iz zone komfora i potaknula nas da budemo ekstra kreativni i snalažljivi. Neki će taj proces nazvati teškim, ali znajući da su promjene jedina stalnost, kada se osvrnemo, moram reći kako smo Ksenija i ja zapravo uživale u svakom momentu ove lude godine. Upoznale smo mnoštvo novih ljudi, proširile svoju mrežu klijenata, a što je najvažnije od svega, shvatile smo tko su nam zapravo istinski partneri i prijatelji jer su nam beskrajno vjerovali i davali nam podršku u poslovnim pothvatima u pokušaju bez previše preispitivanja. Na kraju krajeva, jak si onoliko koliko su ti tvoj tim i tvoji partneri jaki. Svim tim partnerima, ali i prijateljima se na kraju ove godine želimo od srca zahvaliti na tome i s veseljem idemo ka 2022. Što se tiče 2022., misli su nam prije svega usmjerene na zdravlje, a nakon toga se nadamo kako će i ova pandemija doći kraju da se svi skupa malo manje brinemo i odmorimo od prevelikog razmišljanja o stvarima na koje ne možemo utjecati. Plan nam je sličan kao i lani, osluškivati sve u momentu i prilagoditi se situaciji. Kao i sve godine do sada, posao bi trebao biti zadovoljstvo, a ne samo stres, pa nam je to i dalje misao vodilja. Dubrovnik je neiscrpan izvor inspiracije pa smo sigurne kako ćemo i 2022. obilježiti s par ‘cool’ projekata jer u Event Lab-u najbolje ideje nastanu kad se najmanje nadaš. Želimo svima sretnu i uspješnu 2022. godinu, puno zdravlja i ljubavi, finih zalogaja i dobrog vina! Živjeli! – poručile su Anđela i Ksenija Matić.

Pročitajte još

VEČERA ZA PET Keti Ćorvila ‘pretekla’ Dubravka, ali što je to ‘radničko jelo’?

Dulist

[FOTOGALERIJA/VIDEO] Koncert radija KAJ uz brojne izvođače, poslušajte kako zvuče popevke!

KRENULA VEČERA ZA PET ‘PO NAŠKI’ Dubravko Bautović dobio četiri osmice, atmosfera odlična, jela baš i ne!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija