Aktualno

Želite postati turistički vodič? Prijavite se za seminar

U tijeku su prijave za seminar i polaganje stručnog ispita za turističke vodiče za Dubrovačko-neretvansku županiju u akademskoj 2021./2022. godini na Sveučilištu u Dubrovniku. Elektronske prijave kandidata primaju se do 30. rujna 2021.
Sveučilište u Dubrovniku, odlukom Ministarstva turizma, organizira i izvodi seminar za polaganje stručnog ispita za turističkog vodiča za Dubrovačko-neretvansku županiju te tako doprinosi održavanju kvalitete turističke ponude koja je kroz dugi niz godina Dubrovnik odredila kao turističku destinaciju na visokoj razini. U izvođenju nastave u sklopu Seminara sudjeluju sveučilišni nastavnici, ali i stručnjaci iz prakse s dugim te bogatim iskustvom rada u turizmu.
Seminar organizira Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, a izvodi se na Sveučilišnom kampusu, na adresi Branitelja Dubrovnika 41. Početak predavanja predviđen je 11. listopada 2021. Zainteresirani pristupnici trebaju imati najmanje srednju stručnu spremu, znati jezik na kojem će pružati usluge turističkog vodiča minimalno razine B2 prema stupnjevima Zajedničkog europskog referentnog okvira u razumijevanju i govoru, prijaviti i uplatiti troškove seminara i stručnog ispita te biti državljanin zemlje članice EU.
Detaljne informacije o seminaru i prijavama dostupne su na internetskoj podstranici Sveučilišta.

Pročitajte još

Mladić koji je gurnut sa zida na Pilama stabilno je i uspješno se oporavlja

Dulist

VANDA I GABRIELA ĐANIĆ Mama i kći violončelistice stvaraju lijepu glazbenu priču

Maria Prkut

Culture Club Revelin proglašen 22. najboljim klubom na svijetu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija