Županija

Želite pokrenuti posao? Ne propustite radionicu u Centru za poduzetništvo

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane na besplatnu radionicu ‘Pokretanje poslovanja i razvoj održivih poslovnih aktivnosti’. Radionica će se održati u Dubrovniku, 10. rujna 2020. s početkom u 10 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik (Vukovarska 16 – IV. kat, zgrada bivše kasarne).

Polaznici će sudjelovanjem na radionici dobiti detaljan uvid u cjelokupni spektar poduzetničkog svijeta, saznati kako ideju pretvoriti u uspješan poduzetnički pothvat te kako planirati i upravljati poslovanjem. Također, obradit će se važnost osnovnih računovodstvenih stavki za poslovanje.

Radionica se organizira u sklopu projekta ‘Poboljšanje konkurentnosti MSP-ova’ prijavljenog putem natječaja ‘Usluge za MSP-ove putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI)’ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem:

poveznice

– maila: dcp@dcp.hr,

– ili telefona: 020/418-401.

Pročitajte još

Otvoren obnovljeni Gradski muzej u Korčuli

Dulist

Korčula dobila prvi vatrogasni brod ‘Sv. Stjepan’

Dulist

TEMATSKA SJEDNICA Vijećnici odbili prijedlog oporbe, u projekt Centra za osobe s teškoćama ide se s Gradom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija