Aktualno

Želiš postati policajac? Prijavi se!

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska uputila je poziv na selekcijski postupak kandidatima/kandidatkinjama za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2021./2022. godini.

Na selekcijski postupak pozvani su kandidati/kandidatkinje iz svih policijskih uprava čije su molbe zaprimljene do 18. svibnja 2021. godine. Kandidati/kandidatkinje koji su pozvani na selekcijski postupak doznati će tu informaciju klikom ovdje i testiranju moraju pristupiti sa zaštitnim maskama.

Kandidati/kandidatkinje s područja PU dubrovačko – neretvanske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis, navedene u natječaju objavljenom 15. ožujka 2021. godine, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati dana 16. lipnja 2021. godine, u Metkoviću, Postaja granične policije Metković, Ulica Splitska 6, s počecima u 8.00, u 12.00 i u 15.00 sati.

Pročitajte još

NOVI DIREKTOR MARINKO BENIĆ Neće biti bazena, ali plaža u Uvali će postati atrakcija

Andrea Falkoni Račić

‘VI STE NAŠ PONOS’ Svečano promovirani prvostupnici i magistri Sveučilišta u Dubrovniku

Dulist

IZVUKLI KOLICA, VRŠE, GUME… Velika akcija čišćenja mora u ACI marini Dubrovnik

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija