Aktualno

ZELENA AKCIJA Razvoj golf nas želi ugasiti iscrpljivanjem sudskim postupcima i kaznom od 200 tisuća kuna

Nastavlja se ‘maltretiranje’ ekoloških aktivista – poručili su iz Zelene akcije povodom novog ročišta koje se proteklog petka održalo u Dubrovniku, a povodom tužbe koju je protiv njihovih predstavnika pokrenula tvrtka Razvoj golf. Zasmetalo im je što je njihovo troje predstavnika, radi 10 minuta ročišta, ponovno moralo putovati iz Zagreba za Dubrovnik radi ove tužbe, dok se iz tvrtke Razvoj golf nitko nije pojavio, osim njihovih dubrovačkih odvjetnika.
– U jeku globalne ekološke krize predstavnici jedne od najstarijih hrvatskih organizacija za zaštitu okoliša umjesto bavljenja ekološkom krizom moraju se braniti od suludih optužbi . Naveli su iz Zelene akcije u priopćenju za javnost. Podsjećaju kako ih je Razvoj golf tužio jer su plakatima pozivali hrvatske vlasti da ne podlegnu pritisku arbitraže.
-Po svemu sudeći, Razvoj golf i ljudi koji stoje iza njega ne odustaju od namjere da od Republike Hrvatske i njenih građana naplate 500 milijuna eura, a da najaktivniju hrvatsku organizaciju za zaštitu okoliša pokušaju ugasiti iscrpljivanjem sudskim postupcima i nametanjem kazne od preko 200 000 kuna – navode između ostaloga iz Zelene akcije.

Pročitajte još

Mladić koji je gurnut sa zida na Pilama stabilno je i uspješno se oporavlja

Dulist

VANDA I GABRIELA ĐANIĆ Mama i kći violončelistice stvaraju lijepu glazbenu priču

Maria Prkut

Culture Club Revelin proglašen 22. najboljim klubom na svijetu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija