Aktualno

Zbog zatvaranja bazi EasyJet ukida letove prema Dubrovniku

Zbog zatvaranja bazi EasyJet ukida letove prema Dubrovniku

Britanski EasyJet na svojim mrežnim stranicama najavio je skoro zatvaranje svoje tri velike vaze u Velikoj Britaniji, isključivo zbog smanjene potražnje uzrokovane globalnom pandemijom.

Radi se dvije zračne luke u Londonu, Stansted i Southend te bazi ove kompanije u Newcastleu. Iz sve tri spomenute zračne luke postoje direktni letovi ove kompanije prema Hrvatskoj, preciznije, prema Puli, Splitu i Dubrovniku.

Zatvaranje ovih baza dogodit će se vrlo skoro, već 1. rujna, uz najavu da će se promet iz ovih zračnih luka obnoviti u ljetnom redu letenja 2021. godine. EasyJet će na sljedećim linijama prometovati prema Hrvatskoj do kraja kolovoza, a neke od njih su već ukinute: London Stansted – Dubrovnik, London Stansted – Split, London Southend – Dubrovnik, London Southend – Pula, Newcastle – Split.

EasyJet će u rujnu prometovati iz Londona (Zračna luka Gatwick) prema Dubrovniku, Splitu i Puli, pa će putnici koji su planirali putovanje iz Zračne luke Stansted ili Southend besplatno moći promijeniti svoju polazišnu zračnu luku iz Londona.

Putnici koji imaju kupljenu kartu na liniji Newcastle – Split za rujan, morati će koristiti liniju iz Manchestera za dolazak u splitsku zračnu luku. Ta će linija također prometovati kroz cijeli rujan.

Izvor: Croatianaviation.com

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist