Aktualno

ZBOG VELIKIH GUŽVI Za vađenje krvi u bolnici morate se naručiti!

vadenje krvi

Svi oni koji su se početkom ovog tjedna uputili obaviti neku pretragu u bolničkom laboratoriju, doznali su kako su se za to prethodno trebali naručiti. Upozorila je na to jedna naša sugrađanka putem društvenih mreža, a tragom njene objave obratili smo se Upravi Opće bolnice Dubrovnik budući da nisu svi upoznati s takvom novom praksom.

Iz Opće bolnice su odgovorili kako su zbog velikih gužvi i dugog vremena čekanja, na vađenje krvi na prijedloge pacijenata Odjela za laboratorijsku dijagnostiku započeli s naručivanjem za vađenje krvi od ponedjeljka, 4. ožujka ove godine. Ovakva praksa je ističu već uobičajena u Laboratorijima primarne zdravstvene zaštite u gradu Dubrovniku i nadodaju kako su pacijenti do sada određenim danima čekali vađenje krvi i do sat vremena.

– Naručiti se možete na e-mail: narudzba.laboratorij@bolnica-du.hr, pozivom na telefonski broj 431-639 od 10.30 do 13 sati ili osobno dolaskom na šalter u istom terminu. Najdulje čekanje za dolazak u laboratorij je pet radnih dana, s izuzetkom hitnih slučajeva kao i djece, trudnica i onkoloških pacijenata – odgovorili su iz Opće Bolnice.

 

Pročitajte još

[FOTO] SVEČANA 90. OBLJETNICA Orsan je simbol tradicije, predanosti i ljubavi prema moru

Dulist

NOVA INVESTICIJA KRALJA LAMINATA Darko Pervan počeo s izgradnjom Hotela Slano

Dulist

U PETAK NA PLACI U GRUŽI Akcija mjerenja krvnog tlaka, razine šećera u krvi i još toga!

Dulist