Aktualno

ZBOG TRIATHLONA U subotu će biti zatvoren promet na pojedinim ulicama!

Zbog održavanja triatlon natjecanja ‘EARTH, SEA & FIRE – Dubrovnik Triathlon 2022’ u subotu, 15. listopada u vremenu od 14 do 17.30 sati bit će uspostavljena privremena regulacija prometa sa zabranom prometovanja na sljedećim ulicama: Obala Stjepana Radića, Obala pape Ivana Pavla II, dionica državne ceste D420 Solska Baza – Sustjepan i bivša županijska cesta br. 6254 na dionici Sustjepan – Komolac (Aci marina).

Na dionici od Kantafiga (stopa mosta) do ACI marine Komolac promet će biti zatvoren od 14 do 16 sati, a na dionici od skretanja za parking ex-Radeljević do kružnog toka na Solskoj bazi od 14.30 do 17.30 sati.

-Također se mole svi građani (pješaci) da na cijelom području gruške rive od 14:30 do 17:30 sati prednost daju natjecateljima i da cestu potpuno oslobode za utrku – ističu iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

Hrvatska pošta upozorila na novu prijevaru: ‘Nemojte odgovarati na takve poruke’

Dulist

Elektrojug javlja da se radovi na Vrbici odgađaju, sutra intervencija na Lopudu

Dulist

MIJENJA SE LOKACIJA ‘Torta party’ ipak u Studentskom domu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija