Aktualno

Zbog snimanja filma posebna regulacija prometa kroz Kupare

Zbog snimanja filma posebna regulacija prometa kroz Kupare

Ambasada film u suradnji s HBO i produkcijskom kućom Pioneer Stillking te uz podršku Ministarstva kulture – Hrvatskog audiovizualnog centra i Općine Župa dubrovačka, na području hotelskog kompleksa ‘Kupari’ snimati će film povijesne tematike. Tijekom snimanja regulirat će se cestovni i pješački promet kroz kompleks, s privremenim zatvaranjima.

Od 18. rujna do 22. rujna 2022. godine, na snazi će biti zabrana prometovanja motornim vozilima kroz središte kompleksa, između hotela Grand i hotela Goričina – do plaže u Kuparima. Promet pješaka bit će omogućen postojećom šetnicom između hotela Grand i hotela Kupari.

Pristup pomorskom dobru i plaži iz smjera hotela Pelegrin i iz smjera Srebrenog biti će dostupan kao i dosada, a napominjemo da je parkiranje i dalje moguće na parkingu zapadno od hotela Pelegrin.

-S obzirom na zahtjevnu produkciju i pripreme, molimo sve građane za strpljenje i korištenje postojećih pješačkih komunikacija unutar kompleksa Kupari, osim zone između hotela Grand i Goričina koja će u navedenom razdoblju biti zatvorena za promet – navode iz Općine Župa dubrovačka.

Pročitajte još

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist

Vodovod rješava alternativnu opskrbu Grada vodom

Dulist

OPREZNO POD DUBOM! Mnogi i dalje ignoriraju novu prometnu regulaciju

Dulist