Aktualno

Zbog snimanja filma posebna regulacija prometa kroz Kupare

Ambasada film u suradnji s HBO i produkcijskom kućom Pioneer Stillking te uz podršku Ministarstva kulture – Hrvatskog audiovizualnog centra i Općine Župa dubrovačka, na području hotelskog kompleksa ‘Kupari’ snimati će film povijesne tematike. Tijekom snimanja regulirat će se cestovni i pješački promet kroz kompleks, s privremenim zatvaranjima.

Od 18. rujna do 22. rujna 2022. godine, na snazi će biti zabrana prometovanja motornim vozilima kroz središte kompleksa, između hotela Grand i hotela Goričina – do plaže u Kuparima. Promet pješaka bit će omogućen postojećom šetnicom između hotela Grand i hotela Kupari.

Pristup pomorskom dobru i plaži iz smjera hotela Pelegrin i iz smjera Srebrenog biti će dostupan kao i dosada, a napominjemo da je parkiranje i dalje moguće na parkingu zapadno od hotela Pelegrin.

-S obzirom na zahtjevnu produkciju i pripreme, molimo sve građane za strpljenje i korištenje postojećih pješačkih komunikacija unutar kompleksa Kupari, osim zone između hotela Grand i Goričina koja će u navedenom razdoblju biti zatvorena za promet – navode iz Općine Župa dubrovačka.

Pročitajte još

[VIDEO] Specijalni simulatori za edukaciju mladih: Nije teško napraviti KLIK!

Dulist

SVE JE POČELO 5. LISTOPADA 2011. Danas pušemo 11 svjećica na torti!

Dulist

NA SVETOM ILIJI HGSS-ovci spasili izgubljene i iscrpljene planinare

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija