Aktualno

ZBOG RADOVA NA MREŽI Pogledajte tko će u srijedu i četvrtak biti bez struje

Kako obavještavaju iz Elektrojuga Dubrovnik u srijedu, 30. rujna, zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži bez opskrbe električnom energijom od 08:30 do 14:00 sati bit će Hutovska k.br. 3 i Miroslava Krleže k.br. 1 i 2

Također, zbog neophodnih radova na visokonaponskoj mreži bez opskrbe električnom energijom od 08:00 do 12:00 sati bit će Zabrđe te će zbog neophodnih radova u TS 35/10 kV Pločice bez opskrbe električnom energijom od 09:00 do 13:00 sati bit Karasovići i Tušići.

Zbog neophodnih radova na visokonaponskoj mreži bez opskrbe električnom energijom od 09:00 do 12:00 sati bit će i Osojnik, Petrovo Selo te Barutana.

U četvrtak, 1. listopada, zbog neophodnih radova u TS 35/10 kV Pločice dolazit će do povremenih prekida opskrbe električnom energijom od otprilike 3 sata u vremenskom terminu od 08:00 do 17:00 sati za sljedeća mjesta:

Molunat, Pločice, Vitaljina, Mikulići, Poljica, Ilijin Vrh, Đurinići, Granični prijelaz Karasovići.

Pročitajte još

POZIV GRAĐANIMA Predložite lokacije za nadzor brzine!

Dulist

‘KOLIKI PROSTOR!’ ‘Miovića šuma’ svakog dana s novim vizurama, a od ‘šume’ više nema ni traga!

SNAGA TRADICIJE Cvjetnica i blagoslov poma ispred crkve sv. Vlaha

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija