Crna kronika

Zbog prijetnji i napada na policajca uhićen ugostitelj Maro Hajdarhodžić

Zbog prijetnji i napada na policajca uhićen ugostitelj Maro Hajdarhodžić

Dubrovački ugostitelj Maro Hajdarhodžić priveden je u noćnim satima zbog incidenta u jednom gruškom kafiću, a protiv njega će biti podnesena kaznena prijava zbog dva kaznena djela – prijetnji i prisile prema službenoj osobi. Tijekom incidenta Hajdarhodžić je burno reagirao na nalog policijskih službenika o stišavanju glazbe u objektu pri čemu je lakše ozlijedio jednog policajca.

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske potvrdili su kako su noćas oko ponoći zaprimljene dvije dojave o preglasnoj glazbi koja se čuje izvan ugostiteljskog objekta u Gružu. Policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik su intervenirali po dojavama. Tom prilikom, rečeno nam je iz policije, je jedan od gostiju ugostiteljskog objekta, muškarac u dobi od 59 godina, negodovao zbog policijske intervencije, a bio je pod utjecajem alkohola od 1,86 g/kg. Tada je prijetio policijskim službenicima i prema njima primijenio prisilu te je jedan policijski službenik zadobio lakše tjelesne ozljede. Uhićen je te slijedi podizanje kaznene prijave.

Zbog reproduciranja glasne glazbe odgovorna osoba ugostiteljskog objekta prijavljena je Komunalnom odjelu Grada Dubrovnika zbog kršenja Odluke o komunalnom redu Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

PREMINUO OTAC TOŠE PROESKOG Sestra pokojnog pjevača oprostila se emotivnom porukom

Dulist

VEĆ IMA DVIJE PRAVOMOĆNE PRESUDE Vozio pijan i pod zabranom, oduzeto mu vozilo

Dulist

Moldavac i Bugarin u bunkeru kombija pokušali prokrijumčariti pet osoba

Dulist