Zanimljivosti

ZBOG NAJAVE LOŠEG VREMENA ‘Flower market’ odgođen za 8. travnja

Iz Turističke zajednice Grada Dubrovnika javljaju da se zbog najavljenih loših vremenskih prilika ‘Dubrovnik Flower Market’ odgađa te će se umjesto od 1. do 3. travnja održati od 8. do 10. travnja. Cijelokupni predviđeni program za sada ostaje nepromijenjen, a bit će detaljno objavljen tijekom sljedećeg tjedna.

Cilj ovog projekta je informirati javnost u svrhu podizanja svijesti o negativnom utjecaju pajasena, kao u ostalom od svih invazivnih stranih vrsta i posljedicama koje nastaju kad se iste udomaće. Drugog dana manifestacije, u Parku Luja Šoletića od 9 do 13 sati organizirana je “Ambulanta za biljke” gdje će se svi posjetitelji moći posavjetovati o zdravlju i zaštiti biljaka sa stručnim osobljem Kristinom Skvrce, dugogodišnjom cvjećarkom i dipl. aranžerkom interijera, Zrinkom Kesić, dipl.ing.agr., Tajanom Vulević, specijalisticom rasadničarstva te Vladimirom Vuletićem, dipl.ing.agr.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1806. Francuzi okupirali Dubrovnik da spriječe njegov pad u ruske ruke

Dulist

MNOGIMA SE GADI Ova supernamirnica pomaže pri gubitku kilograma

Dulist

Znate li kojeg datuma se rodi najviše djece?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija