Crna kronika

ZBOG BUKE U KAFIĆU Muškarcu koji je čekićem udario dvije osobe određen istražni zatvor

ZBOG BUKE U KAFIĆU Muškarcu koji je čekićem udario dvije osobe određen istražni zatvor

Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv 55-godišnjaka koji je u mjestu Gabela Polje udario čekićem dvije osobe. Naime, ŽDO je u utorak donio rješenje o provođenju istrage protiv državljanina Republike Hrvatske (1968.) zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju, s kaznenim djelom teške tjelesne ozljede.

-Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 55-godišnjak 25. veljače 2024., oko 01:00 sat, u mjestu Gabela Polje (Bosna i Hercegovina), u namjeri da liši života državljanina Republike Hrvatske (2001.) udario ga alatom više puta u predjelu glave, kao i da je u daljnjem napadu udario alatom državljanina Republike Hrvatske (2005.) u predjelu šake nanijevši mu tešku tjelesnu ozljedu – navode na svojim stranicama.

Sudac istrage nadležnog Županijskog suda u Dubrovniku odredio je istražni zatvor protiv okrivljenog 55-godišnjaka, u trajanju od mjesec dana, zbog osobite okolnosti koje upućuju na opasnost od ponavljanja kaznenog djela.

Pročitajte još

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist

OTKRIVENO ZLOČINAČKO UDRUŽENJE U Hrvatsku prokrijumčarili najmanje 305 kilograma marihuane

Dulist

Vozio s 2,5 promila alkohola u krvi, ostao bez dozvole na tri mjeseca

Dulist