Aktualno

ZAVRŠENA JAVNA DRAŽBA Grad kupio UTD Ragusu za 17 milijuna kuna

Grad Dubrovnik kupio je paket dionica UTD Raguse za 17 milijuna kuna na javnoj dražbi u petak u 14 sati.

Time je Grad Dubrovnik postao većinski vlasnik tvrtke koja gospodari s dvije vrijedne nekretnine na vrlo atraktivnoj lokaciji – kavana Dubravka i restoran Mimoza na Pilama.

-Još jednom Grad Dubrovnik zaštitio je interese Grada i građana te na javnoj dražbi, održanoj danas u 14 sati u Ministarstvu državne imovine, otkupio paket dionica UTD Raguse. Ovim smo pokazali kako, bez puno buke, znamo kako ostvariti projekte od interesa za Grad. Zadovoljni smo što su ove vrijedne nekretnine ponovno u vlasništvu Grada Dubrovnika i siguran sam da ćemo znati gospodariti s njima u najboljem interesu za Grad – kazao je gradonačelnik Mato Franković nakon današnje licitacije.

U konačnici je Grad Dubrovnik bio jedini ponuditelj te je uspio kupiti paket koji osigurava 53 posto vlasničkog udjela, po početnoj cijeni od 16,978.694,37 kuna. Grad Dubrovnik od ranije je vlasnik 26,6 posto udjela u vlasničkoj strukturi UTD Raguse.

Izvor: Grad Dubrovnik

Pročitajte još

NOVI PLOVIDBENI RED Provjerite kad polazi posljednji brod s Lokruma

Dulist

UMIROVLJENICE DOMA ‘DUBROVNIK’ MILICA PORTOLAN I RUŽICA MISEVSKI: ‘U ovoj situaciji najvažnije je zadržati radost i mir’

Leona Rašica

Ne zaboravite, u nedjelju se pomiče sat unatrag

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija