Zanimljivosti

ZAVRŠAVA ‘PROLJEĆE U KONAVLIMA’ Put zadnje pješačke ture kreće iz Pridvorja

Agroturizam Konavle u nedjelju, 6. lipnja 2021. godine, organizira treću vođenu pješačku turu: Pridvorje – Lovorno – Pridvorje. Ovo će ujedno biti i posljednja pješačka tura u okviru ovogodišnjeg Proljeća u Konavlima. Udruga želi da se svi zainteresirani kroz pješačenje i rekreaciju upoznaju s prirodnim i povijesnim bogatstvom Konavala kao i s djelom agroturističke ponude.

Okupljanje sudionika je ispred samostana u Pridvorju u 15 sati. Tura obuhvaća nekoliko zanimljivih lokaliteta kao što su Knežev dvor te kapelice sv. Ilije i Velike Gospe u Lovornom. Sudionici će se na turi odmoriti i osvježiti u nekoliko konavoskih agroturizama. Dužina ture je 9,7 km, a pješači se asfaltnom i makadamskom cestom. Sa svim zaustavljanjima, osvježenjima i iznenađenjem koje je Udruga spremila, cijela tura bi mogla potrajati do 20.30.

Sudionicima preporučujemo nošenje prikladne sportske odjeće i obuće, zaštitu od sunca te vodu. Također, pozivamo sve da dođete s prijateljima i obitelji u što većem broju. Projektom ‘Konavle hike’ Agroturizam planira i u narednom vremenu uspostavom, promoviranjem i virtualnom prezentacijom novih pješačkih ruta objediniti i upotpuniti turističku ponudu Konavala.

Pročitajte još

ODLIČNO! Ministarstvo poljoprivrede zaštitilo korčulansku ‘Lumbliju’

Dulist

Dr. Niko Visković 19. lipnja ‘dočekuje’ crvotočinu na Gorici sv. Vlaha

Dulist

CIJELA ŠUMA OD NJIH BUČI Gusjenice ‘poharale’ stabla duba u Petrovom Selu i na Pobrežju

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija