Zanimljivosti

ZAVRŠAVA ‘PROLJEĆE U KONAVLIMA’ Put zadnje pješačke ture kreće iz Pridvorja

ZAVRŠAVA 'PROLJEĆE U KONAVLIMA' Put zadnje pješačke ture kreće iz Pridvorja

Agroturizam Konavle u nedjelju, 6. lipnja 2021. godine, organizira treću vođenu pješačku turu: Pridvorje – Lovorno – Pridvorje. Ovo će ujedno biti i posljednja pješačka tura u okviru ovogodišnjeg Proljeća u Konavlima. Udruga želi da se svi zainteresirani kroz pješačenje i rekreaciju upoznaju s prirodnim i povijesnim bogatstvom Konavala kao i s djelom agroturističke ponude.

Okupljanje sudionika je ispred samostana u Pridvorju u 15 sati. Tura obuhvaća nekoliko zanimljivih lokaliteta kao što su Knežev dvor te kapelice sv. Ilije i Velike Gospe u Lovornom. Sudionici će se na turi odmoriti i osvježiti u nekoliko konavoskih agroturizama. Dužina ture je 9,7 km, a pješači se asfaltnom i makadamskom cestom. Sa svim zaustavljanjima, osvježenjima i iznenađenjem koje je Udruga spremila, cijela tura bi mogla potrajati do 20.30.

Sudionicima preporučujemo nošenje prikladne sportske odjeće i obuće, zaštitu od sunca te vodu. Također, pozivamo sve da dođete s prijateljima i obitelji u što većem broju. Projektom ‘Konavle hike’ Agroturizam planira i u narednom vremenu uspostavom, promoviranjem i virtualnom prezentacijom novih pješačkih ruta objediniti i upotpuniti turističku ponudu Konavala.

Pročitajte još

KAKO IZBIJELITI JAJA? S octom i vodom u tri jednostavna koraka

Dulist

USKRŠNJI TRIKOVI Evo kako provjeriti jesu li jaja svježa ili pokvarena

Dulist

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist