Aktualno

Zašto su se odužili radovi u Sustjepanu?

Radovi na rekonstrukciji kanalizacije i vodovoda u Sustjepanu, u Rijeci dubrovačkoj, su se produljili, tvrde iz Eko-omblića.

-Već 7 dana ne vidimo  da se tamo radi. Građani nas zovu preko Zelenog telefona Eko Fona 020/453-850 i žale se kako već  danima tamo nema nikoga. Također ističu kako se tamo  stvara smrdljiva kaljuža u kanalu, iz kojeg izlazi šporka voda u našu rijeku Omblu. Svaki dan i mi aktivisti tuda prolazimo i čudimo se koliko su se otegli ovi radovi, dok moramo čekati semafore, a tamo se praši i zagađuje okolis.

Čujemo da mnogi iz naše rijeke idu radije preko Mosta –  ističu Eko-omblići koji su također primijetili kako nema table sa natpisom o građevinskim radovima koja je obavezna.

Pročitajte još

HOĆE LI NAM IMATI TKO ODRADITI SEZONU? ‘Prije smo po čistačicu morali u Makedoniju, a sada za radno mjesto dođe 70 prijava’

Maria Prkut

Od ponoći nove cijene goriva, benzin i LPG bi mogli pojeftiniti

Dulist

INVESTITOR ZATRAŽIO LOKACIJSKU DOZVOLU ZA INFRASTRUKTURU NA PREDJELU ‘VELIKI STOL’ Resort u Trstenome zapeo na cesti

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija