Aktualno

Tvrtka s Kosova novi vlasnik GP-ove asfaltne baze

Tvrtka Unicom d.o.o. iz Republike Kosovo, kupila je na današnjoj javnoj dražbi veliku GP-ovu asfaltnu bazu WKM tip 130 na Mironji za milijun i 40 tisuća kuna.

Stan u Remizi u Kranjčevićevoj ulici također je dobio novog vlasnika, a kupila ga je fizička osoba iz Dubrovnika za 530 tisuća kuna. Sve to potvrdio nam je stečajni upravitelj GP Dubrovnika u stečaju Dragan Knežević, ne krijući zadovoljstvo zbog današnjeg ročišta.

Do sada je u stečajnom postupku skupljeno oko milijun i 570 tisuća kuna, a taj je iznos prije nekoliko dana isplaćen vjerovnicima prvog isplatnog redu:

-U tom isplatnom redu najveći broj vjerovnika su bivši radnici-  naglasio je Knežević.

-Ovo danas je dobro, odlično , no kad se odbiju svi troškovi mi ćemo utržiti nekih 300 tisuća kuna, a sve drugo ide hipotekarnom vjerovniku, a to je Ministarstvo financija. Riječ je o iznosu od oko milijun i 250 tisuća kuna, a ostatak ide u stečajnu masu- naglasio je Knežević.

Što se pak tiče Remize, još uvijek se ne zna kada će ona ponovno na javnu dražbu. Čeka se suglasnost od Porezne uprave i Državnog odvjetništva.

-Početna cijena Remize bila je 50 milijuna kuna. Mi imamo ponudu odvjetničkog ureda za 40 milijuna kuna, za što više od mjesec dana čekamo njihovu suglasnost-zaključio je.

Pročitajte još

HACKATON 2023 Prvo mjesto osvojila ekipa Unidu 1 i uređaj za prevenciju požara

Dulist

STIGLI REZULTATI Prvo ovogodišnje ispitivanje kakvoće mora na plažama

Dulist

IVEKOVIĆ I TABAK PODNIJELI OSTAVKE Mihaela Mikulandra nova direktorica Čistoće

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija