Zanimljivosti

ZANIMLJIVE RADIONICE Djeca će učiti spajati strujni krug na crtežima Dubravke Tullio!

blank

‘Ljeto s robotima u TUP-u’ nastavlja se u četvrtak, 27. srpnja radionicama ‘Mali inženjeri’u 9.30 i 11 sati, koje organiziraju Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika, Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Informatički klub Futura.

Na radionicama će polaznici razvijati motoričke sposobnosti i kreativnost kroz gradnju raznovrsnih motoriziranih modela, kao što su ptice, auta, ribe, dinosauri, sateliti, avioni, i mnogi drugi.

Radionice su namijenjene učenicima od 3. razreda osnovne škole i starijima. Broj mjesta na radionicama je ograničen, a potrebno se prijaviti preko poveznice.

U sklopu STEM ljeta u Centru za mlade Dubrovnik u petak, 28. srpnja održat će se dvije radionice ‘Bioluminiscentni (svjetleći) crteži’ u 9.30 i 11 sati u Centru za mlade Dubrovnik. Radionice su namijenjene učenicima od 3. razreda osnovne škole i starijima, a potrebno se prijaviti preko poveznice.

Na radionicama će se spajati jednostavni strujni krug sa svjetlećim diodama, bakrenom trakom i baterijom na crtežima koje je izradila akademska slikarica Dubravka Tullio.

Pročitajte još

REPRODUKTIVNO ZDRAVLJE ŽENA Besplatno predavanje o postpartumu

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1878. Rođen prvi dubrovački ilirac Antun Kaznačić

Dulist

PRVI PUT ZAJEDNO NAKON 37 GODINA 8.c prebirao po uspomenama iz školskih klupa

Dulist