Aktualno

ZANIMLJIVA ŠETNJA Dubrovački RadioWalk Ursule Burger o Milišiću ‘Milan u Gradu, Grad u Milanu’

Ovaj petak i subotu u Dubrovnik stiže RadioWalk, ciklus intimnog radija u hodu. Naime, RadioTeatar ove godine u suranji s Art radionicom Lazareti predstavlja svoj dubrovački RadioWalk Ursule Burger o Milanu Milišiću: Milan u Gradu, Grad u Milanu. Kazališna predstava zvučne šetnje zbiva se između teksta koji se sluša u slušalicama, krajolika kojim se hoda i misli samog šetača. Šetat će se u petak, 11. studenog od 16 sati te u subotu, 12. studenog od 11 sati. Početak šetnje je u Portu, kod kamene klupe pored Gradske kavane, a šetnja završava kod fontane na Gradcu.
– Kroz razgovore s ljudima koji su se s njime družili u raznim etapama njegova života – od najranijeg djetinjstva, pa sve do njegove prerane smrti – saznajemo o Milišićevim angažmanima, razmišljanjima o teatru, prijateljstvima, druženjima. Na lokacijama koje vode od Porta, preko Straduna i Prijekog, do Pila i Graca slušamo pjesme proistekle iz neizbrisivog susreta jednoga grada i jednoga pjesnika koji je taj grad osluškivao – navode iz Art radionice Lazareti.
Sugovornici: Vedran Benić, Miško Ercegović, Lukša Peko, Matko Sršen
Pjesme čitaju: Pasko Burđelez, Srđana Cvijetić, Ivana Pegan, Toma Tolj, Nikša Vukosavić
Glazba: Darko Pelužan
Zvuk: Dino Brazzoduro, Žarko Dragojević, Ursula Burger
Montaža, obrada zvuka: Dino Brazzoduro
Foto: Art radionica Lazareti 

Pročitajte još

U Dalmaciju sljedeći tjedan stiže hladni val, trajat će nekoliko dana

Dulist

Ponovno otvorena Kneževa barokna kapelica u Dvoru posvećena rođenju Blažene Djevice Marije

Dulist

Interaktivne radionice Pričopričanja u Saloči od zrcala

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija