Zanimljivosti

ZANIMLJIV POZIV Ispratite 2017. – usponom na Sniježnicu!

Biciklisti Snijeznica

Biciklistički klub Konavle poziva Vas i ove godine na organizirani, sada već tradicionalni, uspon na Sniježnicu MTB biciklima, na Staru godinu, 31.12.2017.

Start za bicikliste je u 8 ispred vatrogasaca na Zvekovici, a novost je da u usponu ove godine mogu sudjelovati i vozači sa cestovnim biciklima, koji će svoje bicikle moći ostaviti u Kuni Konavoskoj i krenuti na uspon u 10:00 sa ostalim sudionicima koji će ići pješice na Snježnicu (svi oni koji neće voziti bicikl a koji će ići pješice okupljanje je u 10 u Kuni!). Nakon silaska biti će organizirano prigodno druženje u prostorijama kluba na Zvekovici. Potrebno je ponijeti prikladnu odjeću i obuću (čvrste tenisice ili gojzerice, toplu slojevitu odjeću, vjetrovku, rezervnu majicu), dovoljne količine vode i hrane za okrepu.

Potvrdu svog dolaska kako bi događaj što bolje organizirali nam možete poslati u inbox na Facebook stranici BK Konavle ili na mail: bk.konavle@gmail.com.

U slučaju loših vremenskih uvjeta na vrijeme ćete biti obaviješteni o promjenama.

– Pozivamo Vas sve na ugodno druženje i nadamo se da se vidimo na 1234 metra na ispraćaju Stare godine :) – kažu iz BK Konavle!

Pročitajte još

OPTIČKA VARKA ILI IPAK NE?! Jedrilica prošla za dlaku ispod Mosta

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1897. Na Korčuli rođen kipar Frano Kršinić

Dulist

Australska influencerica upozorava na pravila odijevanja na hrvatskim plažama

Dulist