Grad

ZAHVALA NAŠE SUGRAĐANKE VOZAČU LIBERTASA ‘Hvala od srca gosparu Damiru koji mi je pomogao doći do autobusa’

Čitateljica DuLista Milena Penović na naš redakcijski e-mail uputila je javnu zahvalu vozaču Libertasa Damiru Tubiću, koji joj je pomogao tijekom jučerašnjeg ranojutarnjeg nevremena. Evo što je napisala:
-Dana 21. siječnja krenula sam iz Nove Mokošice na posao s autobusom 1b u 5.30. Kao što znate, zahvatilo nas je veliko nevrijeme uz grad. Došla sam na Pile i izašla iz autobusa, međutim bilo je nemoguće hodati po pločniku. Zamolila sam jednu mlađu putnicu da zamoli vozača linije broj 4 da me pričeka. U šoku da ne padnem jednostavno sam se ukopala na mjestu i mahnula vozaču da ide i da me ne čeka. Vozač je izašao iz autobusa riskirajući da i on ne padne, prešao cestu, uzeo me ispod ruke i doveo me u autobus. Ovim putem želim mu se zahvaliti, a ujedno i Libertasu što ima dobre ljude. Hvala od srca gosp. Damiru Tubiću – ispričala je naša sugrađanka.

Fotografija je ilustraivne naravi

Pročitajte još

SAINT BLAISE’S PEOPLE Nova knjiga DuLista na engleskom jeziku baš figura na Stradunu!

Dulist

Znate li tko su ovogodišnji laureati?

Andrea Falkoni Račić

Trajno se uklanja javni WC ispod platana na Pilama

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija