Sport

ZAGREB YOUTH 2019. Dubrovkinja Lučia Galjer okitila se broncom

ZAGREB YOUTH 2019. Dubrovkinja Lučia Galjer okitila se broncom

BK Dubrovnik ovog vikenda nastupio je sa četiri igrača na međunarodnom turniru Zagreb Youth 2019 u dva godišta. Na turniru se okupilo gotovo 300 igrača. U konkurenciji mlađih kadeti nastupili su Patrik Karamatić, Davor Makivić i Lučia Galjer.

Patrik Karamatić i Lučia Galjer su u konkurenciji pojedinačno zapeli u grupnoj fazi. Patrik je izgubio oba meča dok je Lučia izgubila jedan meč i dobila dva. Samo pobjednik grupe ide u četvrtfinale. To je uspjelo Davoru Makiviću koji je s dvije pobjede ušao u červrtfinale i potom izgubio od odličnog igrača iz Mađarske.

U parskoj igri Davor i Patrik su izgubili u prvom kolu, dok je Lučia Galjer s igračicom iz Rumunjske Sarom Palfi s dvije pobjede ušla u polufinale i stala. Ta bronca je ujedno bila i jedina medalja s ovog međunarodnog natjecanja za naše igrače.

U konkurenciji kadeta nastupio je Marko Janičić koji nije uspio proći grupu s tri poraza, odnosno završio je natjecanje porazom u parovima s kolegom iz Novske (Ivano Kukla). Slijedeći vikend nastavljaju s natjecanjem u Hrvatskom kupu za juniore i poletrace koji će se održati u Čakovcu.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr