Sport

ZAGREB OPEN Tri zlata za Ura nage

Judaši dubrovačkog Ura Nagea Šejla Škaljić, Leon Đapić i Gabriel Giljača osvojili su zlatne medalje na jakom međunarodnom turniru Zagreb Open.

Natjecanje je prošlog vikenda okupilo 610 judaša i judašica iz 64 kluba Hrvatske, Ukrajine, Češke, Austrije, Italije, Slovenije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Bugarske, među kojima je nastupilo i osam dubrovačkih judaša.

U seniorskom uzrastu zlatno odličje osvojio je Leon Đapić (-66 kg) s četiri pobjede u nizu, dok je Mauricio Bratičević (-60 kg) osvojio brončanu medalju s jednom pobjedom i jednim porazom, dok su još nastupili Stjepo Kristović (-100 kg) i Leon Konjevod (-73 kg). U kadetskom uzrastu (U18) broncu je osvojio Gabriel Giljača (+90 kg) s jednom pobjedom i jednim porazom, dok je u istom uzrastu još nastupio Ivan Lale (-66 kg).

Kod mlađih kadeta (U16) zlatna odličja osvojili su Šejla Škaljić (-40 kg) sa dvije pobjede i Gabriel Giljača (+81 kg) sa tri pobjede u nizu.

– Bio je ovo uspješan ulazak u novu sezonu, pred nastupe na kadetskom i seniorskom prvenstvu Hrvatske koji su pred našim judašima u veljači – kazao je Maro Đapić, trener JK Ura Nage.

Pročitajte još

Pred košarkašima Dubrovnika još jedno neugodno gostovanje

Dulist

POVRATAK U TOP 100 Fantastična Ana Konjuh dolazi do WTA polufinala!

Dulist

Ana Konjuh do druge pobjede u Andori

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija