Sport

ZAGREB OPEN Tri zlata za Ura nage

ZAGREB OPEN Tri zlata za Ura nage

Judaši dubrovačkog Ura Nagea Šejla Škaljić, Leon Đapić i Gabriel Giljača osvojili su zlatne medalje na jakom međunarodnom turniru Zagreb Open.

Natjecanje je prošlog vikenda okupilo 610 judaša i judašica iz 64 kluba Hrvatske, Ukrajine, Češke, Austrije, Italije, Slovenije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Bugarske, među kojima je nastupilo i osam dubrovačkih judaša.

U seniorskom uzrastu zlatno odličje osvojio je Leon Đapić (-66 kg) s četiri pobjede u nizu, dok je Mauricio Bratičević (-60 kg) osvojio brončanu medalju s jednom pobjedom i jednim porazom, dok su još nastupili Stjepo Kristović (-100 kg) i Leon Konjevod (-73 kg). U kadetskom uzrastu (U18) broncu je osvojio Gabriel Giljača (+90 kg) s jednom pobjedom i jednim porazom, dok je u istom uzrastu još nastupio Ivan Lale (-66 kg).

Kod mlađih kadeta (U16) zlatna odličja osvojili su Šejla Škaljić (-40 kg) sa dvije pobjede i Gabriel Giljača (+81 kg) sa tri pobjede u nizu.

– Bio je ovo uspješan ulazak u novu sezonu, pred nastupe na kadetskom i seniorskom prvenstvu Hrvatske koji su pred našim judašima u veljači – kazao je Maro Đapić, trener JK Ura Nage.

Pročitajte još

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist

NAKON 24 GODINE Hrvatska malonogometna reprezentacija izborila Svjetsko prvenstvo!

Dulist

[FOTO] KORAK DO FINALA Jugaši pobijedili u polufinalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist