Aktualno

ZABORAVITE WI-FI, DOĐITE ‘AMO Počinje ‘Proljeće u Konavlima’

agroturizam konavle

Udruga Agroturizam Konavle organizira manifestaciju Proljeće u Konavlima. Ovo, deveto po redu izdanje manifestacije organizira se u idućim proljetnim mjesecima, a prva aktivnost je već ovog vikenda kada se organizira someljerska radionica Uvod u svijet vina.

Cilj ove manifestacije je promocija zdravog načina života i Konavala kao prostora idealnog za aktivni odmor, boravak u prirodi.

Centralni događaj ovogodišnje manifestacije je Festival nordijskog hodanja i pješačenja, Konavle 2024. koji se provodi u suorganizaciji s Hrvatskim savezom nordijskog hodanja i udrugom Sport za sve. Festival se održava u subotu 6. travnja za kada se organizira raznovrsni program i tri pješačke rute različitih duljina s sadržaja.

I ove godine će se nastaviti aktivnosti na lokaciji budućeg Konavoskog EKO parka na rijeci Ljutoj. Tako će se osim ekoloških akcija uređenja ovog prostora tamo organizirati proljetni piknici, različite aktivnosti, kultirni i gastronomski program.

Manifestacija Proljeće u Konavlima će završiti 23. lipnja već poznatim događajem Konavle pod zvijezdama.

Ovogodišnji pokrovitelji su Dubrovačko-neretvanska županija i Općina Konavle te županijska i općinska turistička zajednica.

Iz Udruge Agroturizam Konavle pozivaju sve da se priključe nadolazećim akcijama i manifestacijama koje će se najavljivati putem medija i društvenih mreža, a kompletan program će uskoro biti vidljiv na web stranici Udruge.

„Zaboravite wi-fi, dođite ‘amo, ‘amo je raj!”

Foto: Agroturizam Konavle

Pročitajte još

Meteorolog: ‘Do kraja svibnja promjenjivo, a ljeto će biti toplije od prosjeka uz moguće suše’

Dulist

HRVATSKA DRUGA PO INFLACIJI Maslinovo ulje u travnju skuplje 61,4 posto!

Dulist

DOSJE JARAK Banožić prvi put nakon nesreće: ‘Želim istinu, nisam pretjecao’

Dulist