Crna kronika

ZABILI SE U ZID Vlaho Arbulić imao prometnu nesreću, sin Tatjane Dragović teško ozlijeđen

Vlaho Arbulić

Model i glazbenik Vlaho Arbulić (29) imao je prometnu nesreću na križanju Gajeve i ulice Baruna Trenka u Zagrebu. Kako je Vlaho ispričao za 24 sata, vozač je prošao kroz crveno i zabio se u njega, a to je automobil kojim je on upravljao odbacilo u zid.

– Istina je, imali smo prometnu i evo nas, sad smo u bolnici. Ali da čovjek nije prošao kroz čisto crveno, ne bi se mi zabili u zid. Užas – potreseno govori Vlaho. Tada je istaknuo da se radi o lakšim ozljedama. Međutim, samo pola sata nakon, nekadašnja manekenka Tatjana Dragović (41) rekla je kako se ipak radi o teškim tjelesnim ozljedama te kako nije u mogućnosti razgovarati jer je potresena događajem.

– Sin je u bolnici, s teškim tjelesnim ozljedama. Nisam u stanju razgovarati – kratko je odgovorila manekenka o sinu (12).
Vučna služba stigla je na teren i odnijela oba automobila, a komunalni radnici brzo su mjesto nesreće doveli u red budući da je po cesti i pješačkom prijelazu bilo stakla, dijelova automobila i ulja.

Iz Policijske uprave zagrebačke potvrdili su za 24 sata da se u srijedu oko 16 sati dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila. Jedna je osoba ozlijeđena, a istragom će se utvrditi okolnosti nesreće.

Više pročitajte ovdje.

Pročitajte još

PROMETNA NEZGODA Sudar dvaju vozila između Zvekovice i Čilipa

Dulist

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist