Grad

ZA MANJE RAČUNE Grad nudi sufinanciranje fotonaponskih elektrana obiteljskim kućama, u tijeku je javni poziv

ZA MANJE RAČUNE Grad nudi sufinanciranje fotonaponskih elektrana obiteljskim kućama, u tijeku je javni poziv

Grad Dubrovnik objavio je Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u projektu sufinanciranja obnovljivih izvora energije (oie) obiteljskih kuća – fotonaponske elektrane za vlastitu potrošnju. Pozivaju se svi zainteresirani građani koji planiraju za vlastitu obiteljsku kuću ugraditi sustav za korištenje OIE fotonaponske (solarne) elektrane za vlastitu potrošnju da se jave na e-mail oie@dubrovnik.hr s osnovnim podacima: ime i prezime, adresa i broj telefona. Prijave za iskaz interesa mogu se poslati zaključno do 25. svibnja u 12:00 sati.

Ovim putem prikupljaju se podaci o broju zainteresiranih kako bi se mogla planirati sredstva za tu svrhu u proračunu za iduće razdoblje, s obzirom da Grad Dubrovnik ima cilj dodatno potaknuti korištenje obnovljivih izvora energije čime će se smanjiti potrošnja energije, smanjiti emisija stakleničkih plinova u atmosferu te smanjiti mjesečni troškovi za energente čime se izravno utječe na poboljšanje kvalitete života.

Ovaj Javni poziv za iskaz interesa pokrenut je temeljem provedbe Programa energetske obnove obiteljskih kuća u nadležnosti Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a sami natječaj za sufinanciranje fotonaponskih elektrana planira se objaviti do kraja ove godine.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović