Sport

ZA MANJE OD MJESEC DANA Petnaesto izdanje Dančarskog plivačkog maratona!

blank

Za manje od mjesec dana, točnije u subotu, 26. kolovoza, očekuje nas petnaesto izdanje Dančarskog plivačkog maratona!

-Slavimo ljeto, slavimo plivanje u čistom moru, slavimo sport i prijateljstvo među različitim ljudima sa svih strana – slavimo ŽIVOT i Ljudskost, dobru volju i dobre namjere – navode organizatori u događaju, ističući kako imaju novitet.

-Kao i prošle godine, plivat će se na postavljenoj trokut stazi, s tri okretne bove – ali ove godine plivamo u smjeru kazaljke na satu, što znači da se bove okreću desnim ramenom (prva okretna bova ispod Hotela Libertas, druga na ponti kod kupališta Boninovo, treća na Dančama – za plivačice i plivače koji plivaju 5 km)
I ove godine će nam se pridružiti najbolje hrvatske daljinske plivačice i plivači, na jednoj od utrka serijala Cro Cup (plivački maratoni diljem hrvatske obale), koji će ujedno biti i Prvenstvo Hrvatske na distanci 5km za dobne skupine Hrvatskog saveza daljinskog plivanja (3 kruga naše staze). Vjerujem da će svima biti gušt plivati uz najbolje hrvatske daljinske plivačice i plivače. Sudjelovat ćete na certificiranom daljinsko-plivačkom natjecanju, bit će prisutni delegat i Glavni sudac odabrani od strane Hrvatskog saveza daljinskog plivanja. Tehnološki smo napredovali – svi rezultati će biti objavljeni u trenutku ulaska plivača u cilj na našoj stranici www.dance.hr. Svi plivači će imati čip narukvicu s kojom plivaju utrku – kažu organizatori.

Prijave za Dančarski plivački maraton 1700 m i 5000 m će se obavljati putem stranice www.dance.hr, kao i za plivače koji su certificirani pri klubovima članovima Hrvatskog saveza daljinskog plivanja i koji plivaju Cro Cup i Prvenstvo Hrvatske za dobne skupine. Prijave je moguće obaviti samo i isključivo online i nema mogućnosti prijave na dan utrke na Dančama, navode.

-Prijave se otvaraju uskoro, kada objavimo propozicije natjecanja te link za prijave. Više informacija uskoro na www.dance.hr/maraton – rekli su organizatori.

Pročitajte još

U PLOČE DOLAZI HAJDUK Jadran pobijedio Belišće, ugostit će branitelja naslova

Dulist

Bijač obranama peteraca zaustavio Jugaše

Dulist

LEN LIGA PRVAKA Jugaši danas igraju protiv Olympiacosa, podržimo ih ispred malih ekrana!

Dulist