Aktualno

‘ZA JELIN KORAK’ Kupnjom likovnog rada pomozite ozdravljenju Konavoke

Udruga Agroturizam Konavle pokreće Humanitarnu aukciju likovnih radova kao uvod u ovogodišnje božićne aktivnosti. Cjelokupan prikupljeni iznos namijenjen je inicijativi ‘Za Jelin korak’, kako bi se pomoglo našoj Konavoki Jeleni Mušćet na njenom putu do oporavka.

Na aukciji će se naći 10 likovnih radova nastalih na prošlogodišnjim kolonijama „Konavoski koluri”. Autori slika su likovni umjetnici sa šireg dubrovačkog područja. Aukcija kreće sutra u podne i to na facebook stranici Agroturizma Konavle kada će biti objavljene fotografije, dimenzije i autori odabranih slika, a trajat će sve do 1. prosinca 2020. godine u podne. Početna cijena svake pojedine slike iznosi 350,00 kuna, a svi oni koji žele u komentarima ispod pojedine slike moći će upisati svoju ponudu. Svaka nova ponuda mora biti minimalno 50,00 kuna viša od prethodne ponude. Ukoliko pri slanju ponude osoba želi ostati anonimna, može poslati poruku u inbox facebook stranice Agroturizma Konavle ili na broj 0951246333 kako bi ponuda bila prihvaćena i pod „anonimno” unijeta u komentar. Sliku kupuje osoba koja ponudi najveći iznos dok u slučaju istog ponuđenog iznosa prednost dobiva onaj čija je ponuda prva pristigla.

Po završetku aukcije kontaktirat će se najbolji ponuditelji koji će izlicitirani iznos uplatiti izravno na Jelin žiro račun (IBAN: HR9524840083115814597). Nakon toga će Agroturizam Konavle uručiti sliku uz predočenje potvrde o uplati.

-Stoga, od danas u podne mobitele u ruke jer licitacija kreće! Pokažimo još jednom da smo spremni pomoći bližnjima i uljepšajmo jedni drugima ovo predblagdansko vrijeme. Po završetku ove humanitarne aukcije Agroturizam Konavle objavit će i daljnji program ovogodišnjih Mirisa Božića u Konavlima – ističu iz Agroturizma Konavle.

Pročitajte još

NIKOLA I IVAN SRŠEN LOPUĐANINU SPASILI ŽIVOT ‘Reanimirali smo ga sat vremena, mislio sam da je gotovo, a onda je srce počelo kucati…’

Dulist

IVAN KOMUŠANAC Vaša županija izvrsno prati trendove u obnovljivim izvorima energije, a prava priča se tek ima pokrenuti

Mia Njavro Banić

NEMA OZLIJEĐENIH Vatrogasci pilaju granu koja je pala na balkon hotelskih soba

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija