Aktualno

Za doček zatvoren promet

U sklopu organizacije dočeka Nove 2012. godine na Stradunu dana 31. prosinca 2011. vrijedit će zabrana prometovanja u zoni oko povijesne jezgre Grada u vremenu od 20 sati na dan 31. prosinca 2011. do 5 sati na dan 1. siječnja 2012.godine.

Prometovanje se zabranjuje ulicama: Zagrebačka (od Javne garaže do Vatrogasaca), Petra Krešimira IV (od križanja kod Vatrogasaca do križanja ul. F. Supila), Frana Supila ( od križanja sa Ulicom Petra Krešimira IV do Ploča), Iza Grada( od Ploča do Pila) te Ulicom Branitelja Dubrovnika (od Pila do križanja kod Doma Zdravlja).

Od zabrane se izuzimaju vozila javnog gradskog prijevoza (autobusi i autotaksi vozila), interventna vozila i vozila s posebnom dozvolom.
U vremenu od 20 sati na dan 31. prosinca 2011. do 6 sati na dan 1. siječnja 2012.g. osigurat će se besplatan prijevoz putnika vozilima Libertas d.o.o. na linijama koje voze od i prema povijesnoj jezgri Grada.

Također se obavještavaju svi građani koji će se ipak uputiti osobnim vozilima na proslavu dočeka Nove 2012. da će parking Luke Dubrovnik biti besplatan u vremenu od 19 sati na dan 31. prosinca 2011. do 7 sati na dan 1. siječnja 2012. godine, dok će se parking u javnoj garaži na Ilijinoj glavici naplaćivati po redovnim cijenama.

Za izlazak iz zone zabrane prometa vozila mogu bez ograničenja prometovati ulicama u smjeru Državne ceste broj 8, odnosno preko Pila prema Boninovu.

Dozvole za prometovanje u izuzetnim slučajevima izdavat će Upravni odjel za promet, stanogradnju i razvojne projekte Grada Dubrovnika zaključno sa danom 30. prosinca (petak) u 16 sati.

Pročitajte još

KOLIKO SE OD GRADNJE SLIJEVA U GRADSKI PRORAČUN? Komunalni doprinos lani ‘jači’ nego 2019.

Andrea Falkoni Račić

Za četvrtak za dubrovačko područje upaljen narančasti alarm

Dulist

Polaganjem vijenaca na Vjetrenom mlinu i Boninovu obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija