Aktualno

ZA 600 KUNA PO ‘KVADRATU’ Država daje u zakup poslovni prostor u povijesnoj jezgri

ZA 600 KUNA PO 'KVADRATU' Država daje u zakup poslovni prostor u povijesnoj jezgri

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine raspisalo je Javni poziv za podnošenje ponuda za zakup 29. poslovnih prostora među kojima je i jedan u Dubrovniku u Ulici Od puča 17 te Široke 5. Riječ je o prostoru od 18, 59 ‘kvadrata’ u ugaonom prizemlju zgrade s početnom cijenom mjesečne neto zakupnine od 11.154,00 kuna. Jamčevina iznosi 33.462,00 kuna. Ministarstvo nudi ovaj prostoru zakupninu za 600 kuna po ‘kvadratu’. Prostor je moguće razgledati 18. ožujka od 11 do 11.30 sati. Rok za podnošenje ponuda je 26. ožujka do 12 sati na adresu DRŽAVNE NEKRETNINE d.o.o., Planinska 1, Zagreb.

Ponude će se javno otvarati u prostorijama Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Ulica Ivana Dežmana 10, Zagreb, 26. ožujka 2021. u 13 sati. Inače, Ugovor o zakupu poslovnog prostora sklapa se na određeno vrijeme od 10 godina, a smatra se sklopljenim i proizvodi pravne učinke danom njegove solemnizacije (potvrde) od strane javnog bilježnika.

Dodajmo i da je Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine raspisalo natječaje i za poslovne prostore u Osijeku, Zadru, Splitu, Bjelovaru, Zagrebu, Opatiji, Slavonskom Brodu, Karlovcu, Varaždinu, Petrinji i Vrginmostu.

Foto: Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine

Pročitajte još

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

[FOTO] Na Orsanu započeli radovi za hangar VK Neptuna

Dulist

OD PETKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist