DuList PROMO

WELLNESS & SPA UVALA Darujte sebi i svome tijelu opuštajuće trenutke!

Masaža je umjetnost dodira koja ima ljekovita svojstva kako za tijelo tako i za um. Nije samo divno, ugodno iskustvo opuštanja nego donosi i bezbrojne dobrobiti za zdravlje. Povećava izlučivanje hormona serotonina koji je zaslužan za dobro raspoloženje, ali i potiče tijelo na prozvodnju hormona endorfina koji je prirodni analgetik te na taj način smanjuje bolove. Smanjuje razinu hormona stresa kortizola i na taj način reducira stres i spriječava bolesti.

Kako biste sačuvali vaš lijep i zdrav izgled i opustili se od svakodnevnog stresa, posjetite Wellness & SPA na već poznatoj adresi hotela Uvala. U ponudi je nekoliko masaža po iznimno povoljnim cijenama:

MASAŽA CIJELOG TIJELA 50 min / 200 kn
OPUŠTAJUĆA MASAŽA 50 min / 200 kn
ANTI-STRES MASAŽA 40 min / 180 kn
MASAŽA LEĐA 25 min / 100 kn
MASAŽA NOGU I STOPALA 25 min / 100 kn

S obzirom na traženost ovih masaža, potrebno se prethodno naručiti pozivom na 020 433 593 ili 020 433 580 ili putem e-maila wellness@hotelimaestral.com.

Pročitajte još

Nakon uspješne sezone mnogi se pitaju: ‘Ima li smisla štedjeti?’

Dulist

CONSULTANTS I TRAMES Modernizacija dionica međunarodne željezničke pruge

Dulist

MENAR ACADEMY DUBROVNIK Samostalnost i samopouzdanje gradi se od najranije dobi

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija