DuList IN

(FOTO)VUKA NAKON PREDSTAVLJANJA KNJIGE Prava ekipa na pravom mjestu, savršeno!

vuka promocija NASLOVNA

Znamo kao kao omiljenog turističkog vodiča, volontera i svjetskog putnika. Ivan Vuković – Vuka često nas je častio svojim putopisima sa egzotičnih odredišta, a nedavno je objavio i knjigu ‘Koordinate lutanja’. Za predstavljanje je pričekao lijepi proljetni dan i zaista nije mogao biti ljepši. Odabrao je i prekrasnu lokaciju ‘Fratellos bar’ i u ugodnoj ležernoj atmosferi, uz gin i pjenušac, uživao je Vuka uz 200-tinjak uzvanika.

Ono što priču čini još vrijednijom divljenja i poštovanja je da, kako je Vuka najavio, sav iznos od prodaje ide za namjene udruge ‘Tata je tata’ koja će nesumnjivo, kao i uvijek do sad, preusmjeriti sredstva najpotrebnijima. Na zadnjoj stranici knjige nalazi se kod udruge kao poticaj na donaciju ovoj malo je reći sjajnoj ekipi koja se toliko do sada iskazala humanitarnim radom.
-Dojmovi se još uvijek sliježu. Ma što da vam kažem?! Predstavljanje je bilo savršeno – prava ekipa na pravom mjestu! Pomalo neobično, nimalo ukočeno, formalno, klasično, nego baš skroz opušteno i spontano kako sam zamišljao i želio – rekao nam je Vuka.

 

Foto: Privatna arhiva

Pročitajte još

PRVI PLJESAK Najljepši glas Konavla je Marieta Milas!

Dulist

[FOTO] PUN GRAD TURISTA Điravaju, razgledavaju, fotografiraju se

Dulist

[FOTO] PLESNI STUDIO LAZARETI Sjajni rezultati na natjecanju u Mostaru!

Dulist