DuList IN

‘VRATIMO DJECU NA IGRALIŠTA’ Novo natjecanje u vožnji bicikla uz druženje na Ilijinoj glavici

'VRATIMO DJECU NA IGRALIŠTA' Novo natjecanje u vožnji bicikla uz druženje na Ilijinoj glavici

Dubrovačka udruga Sigurnost u prometu organizira još jedno natjecanje u vožnji bicikla i to u subotu, 10. lipnja od 9 do 12 sati.

Naime, iz udruge javljaju kako su se na novo natjecanje odlučili nakon uspješno odrađenog natjecanja u svibnju pod nazivom ‘Vratimo djecu na igrališta’, na kojem je sudjelovalo mnoštvo djece iz Dubrovnika i okolice. I ovog puta učenici prvih i drugih razreda osnovnih škola okušat će se u vožnji na vanjskom igralištu OŠ Marina Držića u Dubrovniku.

-S obzirom na velik odaziv djece, pozivamo sve roditelje da prijave svoje dijete putem FB stranice Sigurnost u prometu Dubrovnik ili na mail dpavela@gmail.com i to najkasnije do 9. lipnja. Prilikom dolaska na natjecanje bicikl je poželjan dok će za sve one koji ga ne budu imali Udruga osigurati bicikl za natjecanje! Isto tako pozivamo svu ostalu djecu, njihove roditelje, građane prijatelje Udruge, da dođu na ovaj događaj te uz zabavu, vršnjačko druženje, glazbu, razne igre i matjecanje uživamo u prelijepom subotnjem danu..Najboljima slijede medalje, pehari i prigodne nagrade! – ističe Denis Pavela iz udruge.

Pročitajte još

FIGURICE JELENE FEREGJA Društvene igre prožete tradicijom i dječjim duhom

Nora Di Leo

NAKON FINALA Španja o Barberiću: ‘Kapa do poda, bio je gušt dijeliti podij s tobom’

Dulist

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist