DuList IN

VOZILO ZA KOJIM SE OKREĆU Evo zašto Suzuki Vitara zaslužuje vaše povjerenje

VOZILO ZA KOJIM SE OKREĆU Evo zašto Suzuki Vitara zaslužuje vaše povjerenje

Već prvim pogledom na moderne linije koje podjednako dobro izgledaju u urbanom tako i off-road okolišu, Suzuki Vitara je dugi niz godina popularan limeni ljubimac i prvi izbor kupovine novog automobila kod fizičkih osoba.
Svojim naprednim štedljivim motorom s boosterjet tehnologijom te mnogim sigurnosnim tehnologijama kojih se ne bi posramili ni automobili više klase, privlači kupce i iz mjeseca u mjesec te je najprodavaniji model u svojoj klasi od Dubrovnika do Zadra.
Kada uzmemo u obzir kako je po nezavisnim istraživanjima Suzuki najmanje kvarljiva marka automobila, Vitara nudi beskompromisnu pouzdanost i udobnost na najdužim putovanjima.
Napredne konstrukcije i nove all grip 4WD tehnologije uz sofisticirane mehanizme, svaku vožnju čine istinskim zadovoljstvom. Kakva god da je cesta u pitanju, Vitara će ju savladati s lakoćom, a vozačima i putnicima osigurati osjećaj udobnosti.
Zbog svoje pouzdanosti, udobnosti, kvalitete te iznimno male kvarljivosti, fizičke osobe najradije odabiru Vitaru jer nudi izuzetan omjer uloženog i dobivenog na duće razdoblje, pogotovo kada uzmemo u obzir povoljne i brze mogućnosti financiranja.
Auto za treće tisućljeće – ATT nudi niz pogodnosti u plaćanju te punu podršku kod poslovnih banaka ako se Vitara kupuje kreditnom linijom. Posebno je popularna akcija za demo vozila u kojoj se bez troškova obrade, kamata i bez posjeta banci može kupiti Vitara te je platiti 50 posto iznosa prilikom kupovine, a preostalih 50 posto za godinu dana.
Još jedna pogodnost stiže iz ATT salona – zamijena starog Scrossa ili Swifta za novu Vitaru. Izuzetno susretljivo osoblje ATT-a odgovorit će na svako pitanje i potencijalonom kupcu dogovoriti probnu vožnju. Zato je potrebno posjetiti Suzuki salon koji se nalazi na adresi Josipa Kosora 18, nazvati na broj telefona 313 636 ili posjetiti web stranicu tvrtke Auto za treće tisućljeće.

Pročitajte još

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist