Zanimljivosti

Volontiraj na Ston Wall Marathonu 2013!

Volontiraj na Ston Wall Marathonu 2013!

Volonterski centar Dubrovnik u ime udruge Biseri Hrvatske traži 10 volontera za veliki STON WALL MARATHON, koji će se održati 8. rujna 2013. na Pelješcu.

Sastoji se od atletske utrke na 42,2 km, na 15 km i Fun walking rekreativnom prolasku 4 km.

Start i cilj maratona će biti u centru Stona. Staza vodi cestom uz more, a djelomično se trči i po stonskim zidinama što samoj utrci daje poseban čar, te ju svrstava kao pravu trofejnu utrku, uz kineski Great Wall Marathon jedinu u svijetu koja se djelomično trči po starim fortifikacijskim zidinama!

Volonterski zadaci koje biste obavljali su pokrivanje okrepnih stanica na kojima trkači uzimaju vodu/napitke, usmjeravanje trkača na skretanjima, te pomoć u ciljnoj zoni.

Vrijeme volontiranja je od 7 do 12 sati. Organizator osigurava ili refundira troškove prevoza i suvenir s događanja (majicu).

– Ako nam se želite priključiti, volontirati i pritom se naravno dobro zabaviti i možda ostati na Kinookusu koji će se odvijati u blizini, javite nam se na brojeve 091 95 11 009, 091 54 46 285 ili na e-mail ured.vcd@gmail.com – poručuju iz Volonterskog centra Dubrovnik.

 

Pročitajte još

‘PUTEVIMA BOKELJSKIH HRVATA’ Bogata tradicija, ljepota narodnih običaja i velike emocije

Dulist

POSJET DEŠI Učenicima predstavljena bogata tradicionalna kulinarska baština

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1817. Rođen preporoditelj, liječnik Ivan August Kaznačić

Dulist