Aktualno

Volite li pupatore?

Vrijeme je od pupatora, narančasto-žutih cvjetova tikvica koji se nerijetko nađu na pjatu naših sugrađana kao posebna delicija. Mogu se jesti svježi, ali najbolji su prigani! Prvo morati skinuti peteljku, zatim ih operete u vodi – nekad i do sat vremena kako bi izašle bube. Potom se stave u gušću kašicu napravljenu od brašna, ledene vode, može i mineralna te soli i papra. Na samom kraju ih umočite u vrelo ulje, i isprigate.

blank

Pročitajte još

Zašto je katarski šeik odlučio produžiti svoj boravak u Dubrovniku?

Dulist

Baldo Kovačević: Zaposlenici Libertasa uspjeli su se izboriti za povratak plaća na staro

Iva Dedo

MOMO I INGRID Priča o dvoje Bečana i dvije tisuće noći u Štikovici

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija