Županija

VOLE NAS FINCI Županiju je u 2022. godini posjetilo njih 18.568!

VOLE NAS FINCI Županiju je u 2022. godini posjetilo njih 18.568!

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije i ove godine nastupa na sajmu MATKA u Helsinkiju koji se održava od 19. do 22. siječnja 2023. godine u izložbenom prostoru Messukeskus Helsinki Exhibition and Convention Centre.

Nastup na ovom sajmu je organiziran u suradnji s Predstavništvom Hrvatske turističke zajednice u Skandinaviji i Turističkim zajednicama županija: Splitsko-Dalmatinske, Šibensko-kninske, Zadarske i Ličko-senjske, na zajedničkom štandu veličine 60 metara četvornih.

Matka je najveći turistički sajam u sjevernoj Europi, a na njemu sudjeluje oko 850 izlagača iz 70 zemalja svijeta. U programu sajma mogu se naći i predavanja i prezentacije o najnovijim trendovima putovanja, te razne turističke teme koje posjetiteljima mogu pomoći u pronalasku destinacije za slijedeći odmor.

Prvi dan sajma namijenjen je isključivo profesionalcima u turizmu dok su ostali dani otvoreni i za široku publiku. Dubrovačko-neretvansku županiju je u 2022. godini posjetilo 18.568 turista iz Finske, koji su ostvarili 89.940 noćenja.

Pročitajte još

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist