Županija

VOLE NAS FINCI Županiju je u 2022. godini posjetilo njih 18.568!

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije i ove godine nastupa na sajmu MATKA u Helsinkiju koji se održava od 19. do 22. siječnja 2023. godine u izložbenom prostoru Messukeskus Helsinki Exhibition and Convention Centre.

Nastup na ovom sajmu je organiziran u suradnji s Predstavništvom Hrvatske turističke zajednice u Skandinaviji i Turističkim zajednicama županija: Splitsko-Dalmatinske, Šibensko-kninske, Zadarske i Ličko-senjske, na zajedničkom štandu veličine 60 metara četvornih.

Matka je najveći turistički sajam u sjevernoj Europi, a na njemu sudjeluje oko 850 izlagača iz 70 zemalja svijeta. U programu sajma mogu se naći i predavanja i prezentacije o najnovijim trendovima putovanja, te razne turističke teme koje posjetiteljima mogu pomoći u pronalasku destinacije za slijedeći odmor.

Prvi dan sajma namijenjen je isključivo profesionalcima u turizmu dok su ostali dani otvoreni i za široku publiku. Dubrovačko-neretvansku županiju je u 2022. godini posjetilo 18.568 turista iz Finske, koji su ostvarili 89.940 noćenja.

Pročitajte još

KONAVLJANIN BOGATOG ŽIVOTNOG ISKUSTVA U 108. godini života napustio nas je gospar Božo Kralj

Dulist

Libertasovo prodajno mjesto u Župi bit će otvoreno od ponedjeljka do 7. veljače!

Dulist

Sutra će doći do izmjena na Libertasovoj liniji 25

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija