Županija

SAJAM FITUR U MADRIDU Gotovo 50 tisuća španjolskih turista uživalo u ljepotama naše Županije

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije nastupa na sajmu FITUR u Madridu i to kao suizlagač na štandu Hrvatske turističke zajednice od 49 m2.

Sajam se održava od 18. do 22. siječnja 2023. godine u izložbenom prostoru Fiera de Madrid. Uz Turističku zajednicu Dubrovačko-neretvanske županije suizlagačka mjesta su zakupili Turistička zajednica Šibensko-kninske županije, Turistička zajednica grada Zagreba, Abacus Tours, Nave Travel i Maistra.

Prva tri dana sajma namijenjena su isključivo profesionalcima u turizmu, dok su posljednja dva dana otvorena i za široku publiku. Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije osmi put predstavlja svoju ponudu na ovom sajmu.

U 2022. godini Dubrovačko-neretvansku županiju posjetilo je 49.645 španjolskih turista, koji su ostvarili 124.606 noćenja.

Pročitajte još

Županiju u siječnju posjetilo gotovo 13 tisuća gostiju

Dulist

Turistička zajednica županije na sajmu u Londonu

Dulist

Agroturizam Konavle nastavlja s projektom ‘Nova generacija za novi razvojni koncept ruralnog turizma’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija