Vaše vijesti

VODOVOD TVRDI DA JE OBORINSKA VODA Dubrovčanin: U Pilama plutaju wc papir, maramice, raspadnuti golubovi i mačke

VODOVOD TVRDI DA JE OBORINSKA VODA Dubrovčanin: U Pilama plutaju wc papir, maramice, raspadnuti golubovi i mačke

Radim u Pilama ture kajakom već 8 godina i ovo je problem koji se konstantno ponavlja sa svakom većom kišom. U redu je otkazati ture zbog kiše, jakog vjetra i sl., ali kada si primoran otkazati turu jer gosti ne žele zakoračiti u more ispunjeno polurazgrađenim wc papirom, vlažnim maramicama, napola raspadnutim golubovima i mačkama, onda to već izaziva određene frustracije, pogotovo ove godine kada je borba za svakog gosta i za svaku kunu – piše naš sugrađanin Teo Putica koji je, kaže, zabilježio navodno današnje curenje kanalizacije u Pilama.

– Pozvali smo i Vodovod da saniraju štetu, međutim oni nas uvjeravaju da se radi o oborinskim vodama, ali ne znam koje to oborinske vode donose navedene stvari sa sobom, a o ‘ugodnom’ mirisu neću niti govoriti. Na priloženoj fotografiji se jasno vidi ‘oborinska voda’ lijevo, i naše plavo Jadransko more desno. Sve ovo se događa u najstrožem centru grada, u biseru Jadrana. U Gradu koji je među prvima u povijesti imao kanalizacijski sustav, a ja se ne mogu ne zapitati ništa drugo nego: ‘Grade, je li te sramota?’ – poručio je Putica.

Stavovi i mišljenja u rubrici ‘Vaše vijesti’ ne izražavaju nužno uredničku politiku redakcije portala DuList.hr, već isključivo mišljenje i stavove njihovih autora.

Pročitajte još

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist