Sport

Vodimo vas na utakmicu Jug-Mornar!

Vodimo vas na utakmicu Jug-Mornar!

DuList i VK Jug CO daruju dvoje naših čitatelja po dvije ulaznice za utakmicu 2. kola Triglav Jadranske vaterpolske lige između Juga i Mornara iz Splita, koja se igra u subotu, 6. listopada u 19 sati.

Kako biste osvojili svoje dvije ulaznice za meč s Mornarom potrebno je na našu e-mail adresu info@dulist.hr odgovoriti na pitanje: Tko je novi mladi vratar Juga koji je prošle sezone sjajno branio baš za splitski Mornar?

Čitatelje koji budu znali odgovor ulaznice će čekati na blagajni od 18 sati na dan utakmice.

Nakon pobjede nad splitskim Jadranom u 1. kolu utakmica s Mornarom bit će prava prilika da dubrovačka publika upozna novu momčad Juga CO koja će ove godine u Grad pokušati donijeti što više trofeja.  Mornar iz Splita i ove godine ima odličnu momčad koju vodi proslavljeni hrvatski reprezentativac Joško Kreković.

Poseban poziv iz Juga upućuju dječacima rođenim 2001. godine i mlađima.
– Dođite, u subotu, 6. listopada, pogledajte Jugaše, a onda im se već od ponedjeljka pridružite na treninzima Jugove vaterpolske škole – poručuju iz Juga.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti sat vremena prije početka utakmice na bazenu. Iz Juga također obavještavaju stare i pozivaju nove pretplatnike kako su stigle godišnje pretplatničke karte koje se mogu preuzeti u uredima VK Jug svakog radnog dana do 12 sati.

– Postanite i vi dijelom velike jugaške obitelji! – poručuju iz Juga.

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist