DuList IN

Vodimo Vas na DJ Funkermana!

Vodimo Vas na DJ Funkermana!

CC Revelin i duList dvoje najbržih čitatelja daruju s po dvije ulaznice za nastup uglednog nizozemskog DJ-a Funkermana u četvrtak navečer! Potrebno je samo biti brz i na info@dulist.hr poslati e-mail s naslovom “Funkerman” i kontakt podacima.

DJ Funkerman će sve posjetitelje CC Revelina i ljubitelje elektronske glazbe razdrmati svojim daleko poznatim house setom.
 
Na svjetskoj glazbenoj sceni Funkerman je prisutan gotovo cijelo desetljeće, prva osvajanja vrhova top lista doživio je singlovima “Rule The Night” i “The One” 2005. godine, dok je pravi proboj dočekao 2007. suradnjom s još jednim skorim dubrovačkim gostom, Fedde Le Grandeom, u singlu “Wheels In Motion”.
 
Iste godine izašla su još dva singla, “Speed Up” i “3 Minutes To Explain” koje su poharali europske klubove, ali i pronašli svoje mjesto u reklamnim kampanjama.
 
Svoj moto najbolje je sažeo u naslovu albuma iz 2010. godine “House For All”, ali svoju svestranost itekako pokazuje remiksirajući artiste poput Red Hot Chili Peppersa, Sugababes i Moloko.
 

Ulaznice za nastup Funkermana u prodaji su po cijeni od 99 kn, odnosno 149 kn na dan nastupa 12. srpnja. Ulaznice se mogu kupiti putem sitea i prodajnih mjesta na ticketpro.hr i gigstix.com.
 
Službena prodajna mjesta u Dubrovniku:
Caffe “BRAZIL” – DOC
Sport caffe “BALUN” – Mokošica
Caffe Bar “PARADISO”
Caffe Bar “AFRIKA”
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Lounge Bar “CULTO”
Pizzeria “TABASCO”

Pročitajte još

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist