DuList IN

Vlahušić zasjeo na Željezno prijestolje!

Game of Thrones Andro Vlahušić

Svečano otkrivanje Željeznog prijestolja održano je danas ispred palače Sponza.

Javnosti će biti izloženo sve do petka, 13. lipnja, u 18 sati.

Željezno prijestolje iz megapopularne serije „Igra prijestolja“, stiglo je u Dubrovnik i izloženo je za sve fanove, Dubrovkinje i Dubrovčane.
Potsjetimo, Prijestolje je okosnica sada već kultne HBO serije „Igra prijestolja“, dijelom snimane i u Dubrovniku, koji je poslužio kao idealna kulisa za Kraljev Grudobran. Četvrtu sezonu „Igre prijestolja“ premijerno gledamo na HBO-u ponedjeljkom u 20.05h, a već u jutranjim satima je dostupna na HBO GO usluzi, na kojoj su dostupne i sve prethodne sezone „Igre prijestolja“.

Željezno prijestolje izloženo u Gradu je zapravo replika originala iz serije napravljena u prirodnoj veličini i „moćnih“ je dimenzija. Prijestolje je visoko 220 cm te široko 165 x 185 cm, a njegova težina je čak 135 kg.

Slavno prijestolje u Dubrovnik doveli su HBO Adria i New Europe Market konferencija, gdje će za javnost biti izloženo tijekom trajanja New Europe Market.

S obzirom na tragičnu situaciju koja je pogodila našu zemlju, Željezno prijestolje će u Dubrovniku biti povezan sa humanitarnom akcijom za žrtve poplava. Naime, HBO poziva sve posjetitelje Željeznog prijestolja da se pridruže u skupljanju pomoći i, prije nego sjednu na Prijestolje, nazovu donatorski telefon na broj 060 90 11.

A na prijestolje je danas svečano zasjeo I dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić

Pročitajte još

Viktorijine anđelice u Dubrovniku proslavile djevojačku zabavu

Dulist

Gospar Ibrica se vratio na svoje skaline!

Dulist

‘Plavi cvijet’ redatelja Zrinka Ogreste u ljetnom kinu Jadran

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija