Afera Šipan

Vlahušić i Vićan: Nismo krivi!

Gradonačelnik Andro Vlahušić i koalicijski mu partner, direktor tvrtke Dubrovačko primorje, Pero Vićan pred Županijskim sudom u Splitu su se, po pročitanoj optužnici izjasnili da se ne osjećaju krivim.

Jutros je, podsjetimo, započelo suđenje dvojcu optuženom za aferu Šipan po optužnici koju je protiv njih podignuo USKOK još u srpnju 2011. godine.

Kako donosi Slobodna Dalmacija, gradonačelnikov odvjetnik Joško Cheh izjavio je kako zapravo nema kaznenog djela te da će inzistirati na provođenju knjigovodstveno- financijskog izvješća koje nije do sada napravljeno, dok je tužiteljica u svom uvodnom izlaganju rekla kako će u postupku dokazati sve ono što im se stavlja na teret.

Tijekom jutra očekuje se i davanje iskaza Denisa Orlića i Iva Romića, bivšeg predsjednika i tajnika Društva prijatelja dubrovačke starine, dok će se pred sutkinjom Majić sutra pojaviti i predsjednica Gradskog vijeća Olga Muratti te tajnica gradonačelnika Jelena Pavlović.

Pročitajte još

AFERA ŠIPAN Prošla godina dana…

Nikša Miletić

‘Ovo je obračun zbog afere Šipan’

Nikša Miletić

Orlić: Ništa mu ne zamjeram

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija