Zanimljivosti

Višestruki državni prvak održao dvije radionice automodelarstva

Protekla dva dana Dario Lovrinčević, vanjski suradnik Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika, u Centru za mlade Dubrovnik održao je dvije radionice automodelarstva.

Polaznici su naučili osnove automodelarstva, ali i više grana tehničke kulture, poput modelarstva, strojarske konstrukcije, elektronike, mehanike i termodinamike. Obzirom da je Dario višestruki državni prvak u klasi 1/5 open u vožnji RC (radio controlled) automobila, iz prve ruke polaznicima je dočarao sudjelovanje na utrkama te objasnio utrkama prednosti i nedostatke pojedinih RC automobila.

U subotu, 22. listopada u 11 sati polaznici će pokazati svoje znanje vožnjom RC automobila. Centar za mlade Dubrovnik je jednogodišnji projekt koji kreiranjem edukativnih, zabavnih, participativnih i psihosocijalnih sadržaja, te uređenjem prostora i unaprjeđenjem civilno-javnog partnerstva jača infrastrukturu i prilike za mlade u Dubrovniku.

Projekt je financiran u iznosu od 75.000 HRK od Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Republike Hrvatske i sufinanciran je od strane Grada Dubrovnika. Nositelj projekta je Udruga za razvoj civilnog društva Bonsai, a partneri su Grad Dubrovnik, Udruga za mlade Maro i Baro, Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika te Univerzalni istraživački institut UR.

Pročitajte još

Znate li tko je održao prvo kulturno događanje u prosincu 1991.?

Dulist

Besplatna stručna vodstva po Gradu ‘Umjetnici iz fundusa UGD u javnom prostoru’

Dulist

[FOTO/VIDEO] Vatreno se navija za Hrvatsku u Studentskom domu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija