Aktualno

Više od 50 novinara i agenata iz Hrvatske, BiH i Srbije boravi u Dubrovniku

Novinari agenti 4112022

S ciljem promocije dubrovačke zimske ponude, od 2. do 6. studenog, u Dubrovniku boravi grupa turističkih novinara i agenata iz zemalja regije, u organizaciji Hotela Rixos Premium Dubrovnik te u suorganizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Za 53 novinara i agenata iz Hrvatske, Slovenije, Srbije te Bosne i Hercegovine pripremljen je bogat program kako bi se što bolje upoznali s destinacijom. Osim razgleda Grada uz obilazak kulturnih znamenitosti, za novinare i agente organiziran je i nastup FA Linđo u Lazaretima kako bi im se predstavila kulturna baština Dubrovnika, kako javljaju iz Turističke zajednice u priopćenju.

Direktor Turističke zajednice grada Dubrovnika Miro Drašković, poželio je svima dobrodošlicu i prezentirao različite zimske programe koje organizira TZ Grada Dubrovnika i Grad Dubrovnik, besplatne tematske razglede Grada, nastupe FA Linđo, bogat program Dubrovačkog zimskog festivala, program Dočeka Nove godine, ali i manifestacije koje slijede nakon DZF-a, kao što su Festa sv, Vlaha, Dubrovački karnevo, Valentinovo…

Uz ostale zimske programe, Dubrovački zimski festival nudi bogat i raznovrstan gastronomski, kulturni i glazbeni program te će se nastaviti jaka promocija u regiji kako bi privukli što veći broj gostiju u Dubrovnik.

Pročitajte još

Evo koliko su porasle cijene nekretnina i najmova u EU-u

Dulist

SUZE, TUGA I BOL PRED SUDOM Obitelj u tišini na prosvjedu tražila pravdu za Katu i Stipu

Dulist

Dubrovnik i Sanya jačaju suradnju: Skulptura “Sveti Vlaho i Grad” predana gradonačelniku Sanye

Dulist