Aktualno

Više od 50 novinara i agenata iz Hrvatske, BiH i Srbije boravi u Dubrovniku

Novinari agenti 4112022

S ciljem promocije dubrovačke zimske ponude, od 2. do 6. studenog, u Dubrovniku boravi grupa turističkih novinara i agenata iz zemalja regije, u organizaciji Hotela Rixos Premium Dubrovnik te u suorganizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Za 53 novinara i agenata iz Hrvatske, Slovenije, Srbije te Bosne i Hercegovine pripremljen je bogat program kako bi se što bolje upoznali s destinacijom. Osim razgleda Grada uz obilazak kulturnih znamenitosti, za novinare i agente organiziran je i nastup FA Linđo u Lazaretima kako bi im se predstavila kulturna baština Dubrovnika, kako javljaju iz Turističke zajednice u priopćenju.

Direktor Turističke zajednice grada Dubrovnika Miro Drašković, poželio je svima dobrodošlicu i prezentirao različite zimske programe koje organizira TZ Grada Dubrovnika i Grad Dubrovnik, besplatne tematske razglede Grada, nastupe FA Linđo, bogat program Dubrovačkog zimskog festivala, program Dočeka Nove godine, ali i manifestacije koje slijede nakon DZF-a, kao što su Festa sv, Vlaha, Dubrovački karnevo, Valentinovo…

Banner 300x250 DU 1

Uz ostale zimske programe, Dubrovački zimski festival nudi bogat i raznovrstan gastronomski, kulturni i glazbeni program te će se nastaviti jaka promocija u regiji kako bi privukli što veći broj gostiju u Dubrovnik.

Pročitajte još

MOKOŠICA PRVI PUT PROSLAVILA SV. GAŠPARA ‘Misu je doživljavao kao nešto veličanstveno’

Dulist

GORDAN BOSANAC ‘Šuica je prekršila kodeks ponašanja, mora se suočiti sa sankcijama

Dulist

ISPUCALI STUPOVI PELJEŠKOG MOSTA Stručnjaci tvrde kako sigurnost prometa nije ugrožena

Dulist