Aktualno

Dubrovčanin Zoran Đukić i ove je godine dizajnirao vizuale Adventa u Zagrebu

U Zagreb se vraća božićna idila, a za dizanjn vizuala Adventa i ove je godine zaslužan Dubrovčanin Zoran Đukić. Advent u Zagrebu počinje 26. studenog i trajat će do 7. siječnja, a održat će se na dvadeset lokacija u gradu, kako prenosi Index. Plato Grade, Strossmayerovo šetalište istok i zapad, Park Bele IV., tunel i park Grič, Europski trg, Trg bana Jelačića, Zrinjevac, Strossmayerov trg, Tomislavac i Trg Franje Tuđmana neke su od lokacija na kojima će se ove godine odvijati zagrebački Advent.

Đukić je dizajner vizualnih komunikacija s preko 15 godina iskustva rada, specijaliziran za stvaranje promišljenih i inovativnih vizualnih identiteta, publikacija i izložbi za širok spektar klijenata iz kulturnog sektora. Osnivač je i voditelj studija đkć d.o.o., a najviše voli oblikovati vizualne identitete i kazališne plakate. Đukić je jedan od autora vizualnog identiteta DuLista.

Foto: Julien Duval / TZ Grada Zagreba

Pročitajte još

Hrvatska pošta upozorila na novu prijevaru: ‘Nemojte odgovarati na takve poruke’

Dulist

Elektrojug javlja da se radovi na Vrbici odgađaju, sutra intervencija na Lopudu

Dulist

MIJENJA SE LOKACIJA ‘Torta party’ ipak u Studentskom domu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija