Aktualno

Violić odlazi iz ACI-a

Do kraja 2012. godine bit će imenovana nova uprava u Adriatic Croatia International Club – ACI d.d., a nakon raspisa i provedbe natječaja za izbor nove uprave s dužnosti će biti opozvan predsjednik Uprave, Dubrovčanin Anto Violić.

Kako piše Novi list, u resoru Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture preostala su još samo dva veća državna poduzeća u kojima će biti provedene kadrovske promjene u menadžmentu, a to su upravo ACI d.d. i Jadrolinija.

U Jadroliniji se planiraju i strukturne promjene, jer bi u budućnosti u upravi te državne tvrtke trebala sjedati samo tri člana uključujući i predsjednika. Još uvijek nije poznato tko će naslijediti Violića, koji tvrtku vodi posljednjih sedam godina, jer usuglašavanje unutar SDP-a i koalicijskih partnera tek slijedi.

Podsjetimo kako je u siječnju ove godine izabran i novi Nadzorni odbor ACI d.d., gdje je za predsjednicu izabrana Doris Peručić, inače kći rektorice Sveučilišta u Dubrovniku Vesne Vrtiprah.

Uz Peručić u Nadzorni odbor ACI-a izabrani su i Tedi Chiavalon kao zamjenik te Tamara Martinčić, Mladen Mijač i Zoran Alempijević kao članovi, dok su opozvani bivši članovi NO-a Blaž Pezo, Nina Perko, Edi Perović i Davor Patafta.

Pročitajte još

U DNEVNIKU NOVE TV Gordana Buljan Flander dala neopozivu ostavku na mjesto ravnateljice Poliklinike

Dulist

PAVELA NAKON OSVAJANJA HRVATSKE VELIKE NAGRADE SIGURNOSTI Ovo je kruna karijere!

Dulist

DR. SINIŠA CAR NAPUSTIO JE NAJZELENIJI OTOK Mljet je unio mir u moj život

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija