DuList IN

VIKTORIJINA ANĐELICA U GRADU Predivna Valerija Kaufman snima u Dubrovniku

Dobro jutro s magičnog mjesta. Uživam u ljepoti Dubrovnika – napisala je lijepa 23-godišnja Valerija Kaufman na svom Instagram profilu uz fotografije s nekoliko lokacija u gradu.

Rođena Moskovljanka plavozelenih očiju visoka je 179 centimetara, a modelingom se počela baviti još 2011. godine, otkad je redovita sudionica tjedna mode u Parizu, Milanu te New Yorku. Dosad je nosila modele najvećih modnih brendova kao što su Chanel, Christian Dior, Dolce & Gabbana, Fendi, Giorgio Armani, Givenchy, Gucci, Louis Vuitton, Oscar de la Renta, Prada, Tom Ford, Valentino, Versace, Saint Laurent te mnoge druge. Pojavljivala se i na naslovnicama brojnih međunarodnih izdanja časopisa Vogue.

Svjetsku slavu stekla je kad je 2015. i 2016. godine postala Viktorijina anđelica, odnosno nosila reviju ‘Victoria’s Secret’ dvije godine za redom.

Zanosna Valerija na Instagramu ima oko 300 tisuća fanova, a trenutno ju se uvrštava u Top50 novih zvijezda svjetskog modelinga. Ruski časopis ‘Glamour’ 2015. godine dodijelio joj je titulu modela godine.

Foto: Instagram

Pročitajte još

[FOTO] STUDENTSKI UTORAK ‘Diktatori’ rasplesali i oduševili!

Dulist

BRAVO SVI! Maja, Mirko i ekipa prikupili gotovo 20 tisuća eura u humanitarnoj akciji

Dulist

FOTO Lagano ‘niču’ kućice na Stradunu

Dulist