Aktualno

VIDIMO SE U SRIJEDU! Predstavljanje knjige dr. Siniše Cara ‘Mljet, Sadržaj sreće’

Predstavljanje knjige dr. Siniše Cara ‘Mljet, Sadržaj sreće’ u nakladi tjednika DuList, održat će se u srijedu, 15. prosinca s početkom u 19 sati u dvorani Studentskog doma u Dubrovniku, Ulica Marka Marojice 2.

Poznati varaždinski kardiolog dr. Siniša Car 2016. zamijenio je užurbanu varaždinsku okolinu otokom Mljetom gdje je idućih pet radio kao liječnik opće medicine. Odluka o preseljenju i zamjeni varaždinske bolnice, otočkom izolacijom, bila je značajno medijski popraćena, posebice u kontekstu manjka liječničkog kadra u otočkim ambulantama, ali i odlazaka brojnih liječnika koji u potrazi za boljim uvjetima, napuštaju Hrvatsku.

Kao dugogodišnji kolumnist DuLista, dr. Car redovito je zapisivao svoje misli o životu na otoku Mljetu, a početkom prosinca kolumne su pretočene u knjigu Mljet, Sadržaj sreće. U knjizi nam tako predstavlja popis od sedam razloga za sreću svakog čovjeka, raspravlja i filozofira o životu i vjeri.

Uz dr. Cara, na predstavljanju knjige sudjelovat će i Barbara Đurasović, glavna urednica DuLista, a ujedno i urednica knjige te Ivan Sršen, ravnatelj Nacionalnog parka Mljet, a razgovor će moderirati dubrovačka novinarka Ivana Mijić Vulinović, sve uz glazbenu pratnju mljetske klape Kurent.

Nakon predstavljanja, predviđen je i prigodni tratamenat uz prikle i kuhano vino.

Predstavljanje će biti održano u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama, uz obvezno predočenje EU digitalne potvrde.

Pročitajte još

Mladić koji je gurnut sa zida na Pilama stabilno je i uspješno se oporavlja

Dulist

VANDA I GABRIELA ĐANIĆ Mama i kći violončelistice stvaraju lijepu glazbenu priču

Maria Prkut

Culture Club Revelin proglašen 22. najboljim klubom na svijetu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija