DuList INUrednički izbor

VIDEO Večer druženja i zabave čuvara dubrovačke povijesti

VIDEO Večer druženja i zabave čuvara dubrovačke povijesti

Gotovo 200 članova i prijatelja Facebook grupe Dubrovnik nekad okupilo se ove subote na još jednom, četvrtom po redu zajedničkom druženju.
Ove godine put ih je nanio u restoran Kantenari u Uvali Lapad, a prema najavama očekuje se spektakularna večer puna smijeha, dobre zabave i naravno pjesme uz Buca, Srđana i Vukana te Lapadske tratinčice, ali i gospara Iva Batričevića, administratora i jednog od osnivača grupe te druge članove.

Treba podsjetiti kako je ova vrijedna i povijesti grada posvećena grupa osnovana u siječnju 2012. godine, a kroz sedam godina i sedam mjeseci rada je kroz 93 albuma postavljeno oko 34 tisuće fotografija. Grupa ima 2 378 članova, a kako je izjavio gospar Batričević, kroz godine je odbijeno više od 15 tisuća zahtjeva za članstvo.

-Ponosimo se što u našoj grupi nema politike. Bavimo se proučavanjem i ponavljanjem onoga što znamo o povijesti našeg lijepog Grada, a nekad se osvrnemo na sve teži život u Gradu te smo osjetljivi na kulturocid i ekocid koji nam se nažalost svaki dan događa – rekao je Batričević, koji je uz Ljuba Milinkovića administrator i osnivač ove grupe.

Tijekom ovih godina grupa je imala preko 35 stručnih druženja, posjeta tematskim izložbama, a tu su i brojni izleti kroz Primorje, Župu i Konavle te naravno unutar zidina.
Uz dobru zabavu do sitnih noćnih sati te iće i piće, noć pred njima donijet će i mnoga iznenađenja, a mi im svima želimo još puno ovakvih druženja.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist